Ağlama Anne 4. fragman! Haftaya neler olacak? 3. bölüm izle!

atv'nin yeni sezonu Ağlama Anne'nin 3. bölümü izleyici karşısına çıktı. Son bölümde; Alev, kızını alıp gitmek üzereyken Adnan hayallerine engel olmuştur. Damla ise hem Alev tarafından hem Adnan tarafından baskı altındadır. Ağlama Anne 4. fragman! Haftaya neler olacak? 3. bölüm izle! Dizinin gelişmeleri ve en son sahneler haberimizde yer alıyor.

Ağlama Anne dizisinin 3. bölümü atv'de yayınlandı. Birce Akalay (Alev) ile Özlem Yılmaz (Damla) arasındaki mücadele hangi noktaya gelecek? Ağlama Anne 4. fragman! 3. bölüm izleme linki ve en yeni görüntüler bu haberde bir araya getirildi.

Ağlama Anne 4. fragman! Haftaya neler olacak? 3. bölüm izle!

AĞLAMA ANNE 3. BÖLÜM İZLE

Alev, kızını alıp gitmek üzereyken Adnan hayallerine engel olmuştur. Damla ise hem Alev tarafından hem Adnan tarafından baskı altındadır. Alev'in hırsını Damla'dan çıkarması, Adnan'ın giderek Zeynep'e yaklaşması Damla'da ayakta kalacak güç bırakmamıştır. Diğer taraftan Alev'in gitmediğini öğrenen Çetin ise mahalleye kadar gelmiştir. Kızına zarar gelmesini istemeyen Alev, tekrar hapishaneye girecek kadar gözünü karartır. Ancak Damla'nın vicdanı buna müsaade etmeyecektir.

 Ağlama Anne 4. fragman! Haftaya neler olacak? 3. bölüm izle! - Resim : 2

AĞLAMA ANNE 2. BÖLÜM
Alev, Zeynep'le ilk bağlarını kurmuşken Damla'dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep'in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir! Adnan artık Zeynep'e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst eder. Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin'in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev... Diğer tarafta Adnan... Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep'i buradan uzaklaştırmakta bulur. Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep'i Kıbrıs'a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep'i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.

AĞLAMA ANNE 1. BÖLÜM
Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep'e tüm hayatını adamış, babası Hasan'ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev'in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır.

Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

GENEL HİKAYE
Ablası Alev'in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep'i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep'e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev'in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle, hayatını verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep'in öz babası Adnan girecektir.

OYUNCULAR
Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Saim Karakale (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)

Ağlama Anne 4. fragman! Haftaya neler olacak? 3. bölüm izle! ile ilgili etiketler Ağlama Anne 4. fragman izle 3.bölüm HD tek part
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.