Ağıralioğlu'nun çıkışına Öztrak'tan yanıt geldi: Farklı değerlendirmeler olabilir

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, ittifak ortakları CHP'yi hedef alarak "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan?" ifadelerini kullanmıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, söz konusu çıkışa ilişkin yaptığı açıklamada, "Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak herkesin oyuna talibiz" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse yolu Diyarbakır'dan geçer" sözlerine tepki veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, ittifak ortaklarını hedef alarak, "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan?" demişti.

CHP'DEN YANIT GELDİ: FARKLI DEĞERLENDİRMELER OLABİLİR

Geçtiğimiz gün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Öztrak, Ağıralioğlu'nun söz konusu çıkışını da değerlendirdi.

İttifak olarak herkesin özgürce fikirlerini ifade etmesi için mücadele ettiklerini belirten Öztrak, "Hepimizin farklı değerlendirmeleri olabilir. Biz CHP olarak herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Öztrak sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Genel başkanımız helalleşmek için toplumun barışması, kucaklaşması için 'Ben ateşten gömleği giydim' diye boşuna söylemiyor. Biz bu ülkede kavgayı bitirmeye talibiz."

Ağıralioğlu'nun çıkışına Öztrak'tan yanıt geldi: Farklı değerlendirmeler olabilir ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP Faik Öztrak Millet İttifakı Yavuz Ağıralioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.