Ağıralioğlu bahçesindeki çadırda kalıyor

Koronavirüs salgınında vaka sayısı yükselirken, siyaset dünyasında da etkisini artırmaya başladı. İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ise evinin bahçesinde kurduğu çadırda kendisini izole ederek ailesini koruma altına aldı.

Milliyet yazarı Didem Özel Tümer, bugünkü yazısında İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun çadır karantinasında olduğunu yazdı.

"Pandemi sürecindeki normalleşmeye (gerçi gün geçtikçe anormalleşiyoruz) paralel siyasi partiler de yarım kalan il, ilçe kongre süreçlerine döndüler. CHP kurultayını yaptı, MHP, AK Parti, Gelecek Partisi il kongrelerini sürdürüyor. İYİ Parti de bu ay içinde ikinci olağan kongresine hazırlanıyor. Doğal olarak genel merkez yöneticileri kontrollü şartlar altında gerçekleştirilen il ilçe kongrelere katılıyor, ziyaretler yapıyor, fotoğraflar çektiriyor. Bazı siyasilerin katıldıkları kalabalık etkinliklerden sonra evlerinde aile bireylerinden uzak bir odada kendilerini karantinaya aldığını duymuştum." diyen Tümer, sözlerini şöyle sürdürdü:

EN HAVADAR ÇÖZÜM

"İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ise daha doğa içinde bir formül bulmuş. Evinin bahçesine çadır kurmuş. Eşi ve üç çocuğunu riske atmamak için, katıldığı kalabalık toplantılardan ya da gittiği seyahatlerden sonra kendisini çadırında karantinaya alıyormuş. Sanırım Ağıralioğlu pandemiye karşı siyasetteki en havadar çözümü bulmuş."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ağıralioğlu bahçesindeki çadırda kalıyor ile ilgili etiketler İYİ Parti Karantina Koronavirüs Yavuz Ağıralioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.