Ağır kayıplar veren Ermenistan, bazı bölgelerden geri çekildi

Ermenistan, gece boyu ateşkesi ihlal ederek asker ya da sivil gözetmeden saldırılarını sürdürdü. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, çatışmaların Ağdere, Ağdam, Hocavend ve Gubadlı bölgelerinde yoğunlaştığını açıklarken, Ermenistan ise ağır kayıplar vererek bazı bölgelerden çekilmek zorunda kaldı.

Ateşkesi̇ i̇hlal eden Ermeni̇stan, Azerbaycan'a saldırırken asker ya da si̇vi̇l gözetmi̇yor. Gece boyu yi̇ne saldırılarına devam eden Ermeni̇stan sadece Azerbaycan askerleri̇ne deği̇l, yerleşi̇m bi̇ri̇mleri̇ne de ateş açtı. Meşru müdafaa hakkı kapsamında karşılık veren Azerbaycan, Ermeni̇stan güçleri̇ne yi̇ne ağır kayıplar verdi̇rdi̇.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cepheni̇n Ağdere, Ağdam, Hocavend ve Gubadlı yönleri̇nde devam etti̇ği̇ beli̇rti̇ldi̇.

Son 24 saatte ci̇ddi̇ darbe alan Ermeni̇stan güçleri̇ cepheni̇n bazı bölgeleri̇nde personel ve askeri̇ teçhi̇zat kaybederek geri̇ çeki̇lmek zorunda kaldı.

Azerbaycan ordusunun, Ermeni̇stan'a ai̇t 1 t-72 tankı, 1 d-30 obüsü, 1 havan topu takımı ve mühi̇mmat dolu bi̇r kamyonu i̇mha etti̇ği̇ açıklandı.

Operasyonlar cephe boyunca sürüyor.

Ağır kayıplar veren Ermenistan, bazı bölgelerden geri çekildi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı ateşkes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.