Agents of S.H.I.E.L.D dizisinin yıldızı Vachik Mangassarian koronavirüsten öldü

Agents of S.H.I.E.L.D'de canlandırdığı Qasim Zaghlul karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Vachik Mangassarian 78 yaşında yaşamını yitirdi. İran doğumlu, Ermeni asıllı aktör vefatıyla sevenlerini derinden üzdü.

Agents Of S.H.I.E.L.D'deki rolüyle ün kazanan Vachik Mangassarian'ın ölüm nedeni koronavirüs (Covid-19) olarak açıklandı. Agents Of S.H.I.E.L.D dizisinin unutulmaz karakteri Vachik Mangassarian'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.

Çok izlenen dizilerin aranan yüzü Ermeni asıllı oyuncu Vachik Mangassarian geride sayısız yapıt bıraktı. İlk kez Hollywood yapımı The South's Shark'ta yer alarak kariyerine başırılı bir giriş yapan Vachik Mangassarian 2008'de çekilen The Stoneing of Soraya M'de rol alarak ününe ün katmıştı.

 Agents of S.H.I.E.L.D filminin yıldızı Vachik Mangassarian koronavirüsten öldü

2013'te Marvel's Agents of SHIELD'deki rolü ile tüm dünyada bilinen aktörler arasına giren Vachik Mangassarian'ın koronavirüs nedeni ile yaşamını yitiren yıldızlar arasına girmesi üzüntü ile karşılandı.

QASİM ZAGHLUL KARAKTERİ ÇOK SEVİLMİŞTİ

İran'da doğan ünlü oyuncu dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Ian Quinn dizisinde can verdiği Kasım Zaghlul (Qasim Zaghlul) rolü ile çok sevilmişti. Qasim Zaghlul ile de dünya starları arasına katılan Mangassarian'ın son rolü 2019'da yer aldığı yapım NCIS: Los Angeles'taydı.

 

 

Agents of S.H.I.E.L.D dizisinin yıldızı Vachik Mangassarian koronavirüsten öldü ile ilgili etiketler Agents of S.H.I.E.L.D Qasim Zaghlul Vachik Mangassarian
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.