Abdullah Ağar PKK'daki şok, panik ve korkuyu anlattı!

Türk jetlerinin Irak sınırının 170 kilometre ötesinde bulunan Karacak dağına yaptığı operasyon örgütte büyük paniğe yol açtı. Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar akın akın gerçekleşen hava operasyonunun etkilerini ve önemini SuperHaber'e değerlendirdi.

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Türk jetlerinin İHA destekli son hava harekatının PKK'da büyük paniğe yol açtığını söyledi.

Sosyal medya hesabından "YPG/PKK dün gece resmen panikteydi.
TSK sınırdan 170-180 km uzaktaki Mahmur/Karacak dağındaki 20 civarında hedefi son derece güçlü bir armadayla; 10'dan fazla jet ve iha'larla vurdu.
Şok, panik ve korku vardı PKK’da.
Gece boyunca ağlaştılar.
Mahmur 12.12.18’de de vurulmuştu." mesajı paylaşan Ağar SuperHaber'e özel açıklamalarında bölgenin PKK açısından önemine dikkat çekti. 

Abdullah Ağar PKK'daki şok, panik ve korkuyu anlattı!

İHA destekli F-16'ların dalgalar halinde gelen akınlarının YPG/PKK’da büyük bir şoka, korku ve panik dalgasına sebep olduğunun altını çizen Ağar, "TSK’nın baskının sürekli/artarak ve farklı alanlarda derinleşerek devam ettiği görülüyor.
.
Mahmur/Karacuk dağı YPG/PKK’nın en önemli yuvalanma alanı alanlarından biri.
Burada terör karargahları ve bazı silah/patlayıcı eğitim alanları/atölyeleri var.
Drone imali/eğitimi vs. En önemli terörist kaynağı/terörist bulma ve eğitme yerlerinden biri. Irak-Suriye ve dağlık alanlardaki terörünü buradan elamanladığı ve eğittiği teröristlerle besliyor.
.
Mahmur/Karacuk daha önce 12.12.18’de vurulmuştu." ifadelerini kullandı. 

Ağar'ın işaret ettiği 12.12.2018 tarihindeki operasyonda çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmişti. Operasyon sonrasında ABD'nin bölgedeki komutanı teröristleri ziyaret ederek bölgedeki durum hakkında bilgi almıştı. İşte o operasyonun detayları...

 

 

Abdullah Ağar PKK'daki şok, panik ve korkuyu anlattı! ile ilgili etiketler TSK PKK Irak İHA
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.