Afyonkarahisar'daki işkenceciler CHP üyesi mi?

Sosyal medyada yayınlanan mültecilere işkence videosundaki kişilerin CHP'li oldukları iddialarına CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'dan yanıt geldi.

Afyonkarahisar'da üç kişi bir eve kapattıkları mültecilere kemer ve sopayla döverek eziyet etti. İşkenceciler, mültecilere zorla " Atatürk, CHP, altı ok, Kılıçdaroğlu" gibi sözler söyletip küfür etti.

İŞKENCECİLER TUTUKLANDI

Sosyal medyada paylaşılan ve vatandaşların tepkisini çeken olayla ilgili Çay Cumhuriyet Başsavcılığı, mültecilere eziyet eden kişilerin olay gecesi tutuklandığını açıkladı.

"PARTİMİZ ÜYESİ DEĞİLLER"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, saldırganların CHP'li olduğu iddiasına yanıt verdi. CHP'li Özkan "İşkenceci lümpenler Berat Mustafa Çolak 1999 doğumlu. Yücel Çankaya 2000 doğumlu. CHP'li değiller. Parti üyemiz değiller. Yeni Şafak bu haberi düzelt. CHP alçakların, sokak serserilerinin ve onların arkasındaki pis ellerin kirletemeyeceği kadar büyüktür" açıklamasında bulundu.

Afyonkarahisar'daki işkenceciler CHP üyesi mi?

Afyonkarahisar'daki işkenceciler CHP üyesi mi? ile ilgili etiketler CHP Afyonkarahisar Tuncay Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.