Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: 9 araç birbirine girdi, 19 yaralı

Afyonkarahisar’da 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 19 kişi yaralandı. Çevredekilerinden haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada hafif yaralanan 19 kişiyi ambulanslar ile hastaneye kaldırdı.

Afyonkarahisar, Rauf Denktaş Alt Geçidi çıkışında meydana gelen olayda, alt geçit çıkışında aralarında şehir içi dolmuşlarında olduğu 9 araç bir birine girdi.

Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: 9 araç birbirine girdi, 19 yaralı

19 KİŞİ HAFİF YARALADI

Kazanın ardından çevredekilerinden haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri kazada hafif yaralanan 19 kişiyi ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: 9 araç birbirine girdi, 19 yaralı - Resim : 2

İHA

Afyonkarahisar’da zincirleme kaza: 9 araç birbirine girdi, 19 yaralı ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Trafik kazası zincirleme kaza yaralılar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.