Afyonkarahisar'da yasak aşk cinayeti

Afyonkarahisar’da İsmet D. (25), karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı Kandemir (25) ile tartıştı. İkili arasındaki arbede sırasında tüfekle vurulan Çağrı Kandemir kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, İsmat D. ise bacağından yaralandı.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli beldesinde İsmet D., karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı Kandemir ile beldedeki bağ evi yolunda karşı karşıya geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce İsmet D. aracından aldığı av tüfeğiyle Çağrı Kandemir’e ateş etmeye kalkıştı. Bu sırada ikili arasında yaşanan arbedede av tüfeğinin ateş alması ile Çağrı Kandemir göğsünden, İsmet D. ise bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.

 Afyonkarahisar'da yasak aşk cinayeti

Olayı haber alıp gelen yakınları Çağrı Kandemir’i kendi imkanlarıyla Çobanlar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Çağrı Kandemir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Afyonkarahisar'da yasak aşk cinayeti - Resim : 2

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İsmet D. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne götürülerek tedaviye alındı. İsmet D.'nin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Çağrı Kandemir’in cenazesi morga konulurken jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Afyonkarahisar'da yasak aşk cinayeti - Resim : 3

 (DHA)

 

 

Afyonkarahisar'da yasak aşk cinayeti ile ilgili etiketler Afyonkarahisar cinayet Kavga silahlı kavga arbede
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.