Afyonkarahisar’da yangın paniği: 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çarşı merkezinde ahşap yapıdan oluşan iş yerlerinin bölgesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangında, 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi. İşte bölgeden gelen ilk görüntüler...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin çarşı merkezinde çok sayıda iş yerinin bulunduğu bölgede, saat 05.00 sıralarında bir kasapta yangın çıktı.

Yangın kısa sürede büyüyerek, bitişikteki diğer iş yerlerine sıçradı. Bunun üzerine Çay, Çobanlar ve Dişli belediyelerinin itfaiye ekiplerinden destek istendi.

 İŞ YERİ SAHİPLERİ YANGINI HABER ALINCA GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürebilmek için yoğun çaba harcadı. Tamamı ikişer katlı birbirine bitişik iş yerlerinin sahipleri, yangını haber alınca olay yerine geldi. Alevlerin sıçramadığı iş yerlerinin sahipleri ise eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Afyonkarahisar’da yangın paniği: 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi!

 15 İŞ YERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında 15’e yakın iş yeri yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangının söndürülmesi ve kontrol altına alınması için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Afyonkarahisar’da yangın paniği: 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi! - Resim : 2

Afyonkarahisar’da yangın paniği: 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi! ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Bolvadin Yangın iş yeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.