Afyonkarahisar’da hayat durma noktasına geldi! Yollar dereye döndü

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Çobankaya köyünde meydana gelen kuvvetli yağış sonrası yollara dereye döndü. Hayatı durma noktasına getiren yağıştan korkan vatandaşlar ise evlerinden dışarı çıkamadı.

Afyonkarahisar genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları, bazı bölgelerde aşırı yağıştan dolayı hayata adeta durma noktasına geldi.

TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA KALDI

Olumsuz hava koşullarından Çobankaya köyü de nasibini alırken, bölgede aniden bastıran sağanak yağış sonrası yollar dereye döndü, tarım arazileri sular altında kaldı.

VATANDAŞLAR EVE KAPANDI

Yağmurdan dolayı evlerin çatılarının oluklarından şiddetli bir şekilde akan sular ise yağışın şiddetini gözler önüne serdi. Yağıştan dolayı korkan vatandaşlar ise çareyi evlerine sığınmakta bulurken, sokaklarda hiç kimsenin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

(İHA)

 

 

Afyonkarahisar’da hayat durma noktasına geldi! Yollar dereye döndü ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Sağanak Yağış Afyonkarahisar Şuhut Yağış Yağmur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.