Afyonkarahisar'da etkili olan şiddetli yağış ve doluda vatandaşlar mahsur kaldı

Afyonkarahisar'da saatlerinde başlayan sağanak yağış yerini şiddetli yağmur ve doluya bıraktı. Bazı vatandaşlar olay yerinde mahsur kalırken itfaiye, kepçe, greyder ve AFAD ekipleri ise mahsur kalan vatandaşları kısa süre içerisinde kurtardı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve dolu hayatı felç etti.

Kısa süre içerisinde ilçe genelini etkisi altına alan şiddetli yağış ve dolu nedeniyle ilçeye bağlı Organize Sanayi Bölgesi istikameti ve Efe Köyü giriş yolu sular altında kaldı.

Bazı vatandaşlar olay yerinde mahsur kalırken itfaiye, kepçe, greyder ve AFAD ekipleri ise mahsur kalan vatandaşları kısa süre içerisinde kurtardı. Kısa bir süre şiddetli yağış dolayısıyla Şuhut Afyonkarahisar yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin yoğun özverili çalışmaları sonucunda tekrar Şuhut Afyonkarahisar yolu ulaşıma açıldı. Şiddetli yağış ile beraber dolu yağışı sonrasında dolunun fındık büyüklüğünde olduğu görüldü.

İHA

Afyonkarahisar'da etkili olan şiddetli yağış ve doluda vatandaşlar mahsur kaldı ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Şuhut şiddetli yağış dolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.