Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilana çıktı! Farklı bölümlere toplamda 6 akademik personel alınacak!

Ülkemizin kamu üniversitelerinden olan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte üniversitenin istihdam alanlarına ilişkin ayrıntılar…

Sene sonu gelmeden eksik kadro tespiti yaparak yeni yıla tam kadro girmek isteyen kamu kurumları, teker teker ilana çıkmaya başladı. Devlet güvencesi ile istihdam edilmek isteyen adaylar tarafından yakından takip edilen personel alımı ilanları arama motorlarında popülerliklerini korurken bugün yeni bir ilan daha yayınlandığı öğrenildi.

2018 yılında kurulan bir devlet üniversitesi olarak hizmetlerine devam eden Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı kadrolara öğretim görevlileri alacağını belirten kamu üniversitesi, ilana ve alım sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilana çıktı! Farklı bölümlere toplamda 6 akademik personel alınacak!

Eksik kadro tespiti yaparak yeni bir personel alımı ilanı yayınlayan kamu kurumları arasında ki yerini alan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, farklı bölümlerde akademik personellerin istihdam edileceğini bildirdi. Toplamda 6 öğretim görevlisi istihdam edileceğini belirten kamu üniversitesi, alımların yapılacak olduğu bölümleri şu şekilde duyurdu:

  • Diş Hekimliği Fakültesi- Klinik Bilimler- Ortodonti- Doçent: 1 kişi
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi- Hemşirelik- Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği- Doçent: 1 kişi
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi- Hemşirelik- Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği- Doçent: 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Temel Tıp Bilimleri- Tıbbi Mikrobiyoloji- Profesör: 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Cerrahi Tıp Bilimleri- Beyin ve Sinir Cerrahisi- Doçent: 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Dahili Tıp Bilimleri- Halk Sağlığı- Profesör: 1 kişi

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

6 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayınlamış olduğu personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyenler için 15 günlük bir başvuru sürecinin olduğunu belirten Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, başvuruların şahsen kabul edilebileceğini ifade etti.

Her adayın bir kadro için başvuru yapabileceğini belirten kamu üniversitesi, ilgili başvuru evraklarının Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edilmesi gerektiğini bildirdi. Posta ya da e- posta ile evrak gönderimi yapan adayların başvurularının dikkate alınmayacağını beliren üniversite yönetimi, başvuru sahiplerinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde bulunan şartları sağlamaları gerektiğini de vurguladı.  

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilana çıktı! Farklı bölümlere toplamda 6 akademik personel alınacak! ile ilgili etiketler personel alım ilanı Afyonkarahisar Akademisyen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.