Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: "Pendikspor Fenerbahçe'yi elediyse biz de eleriz"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Afjet Afyonspor'la eşleşen Fenerbahçe'yi yenebileceklerine inandıklarını belirtti. Zeybek, Sarı-Lacivertliler'in geçmişte yaşadığı "Pendik faciası"nı hatırlattı...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda Süper Lig devi Fenerbahçe'yle eşleşen Afjet Afyonspor'un Sarı-Lacivertliler'i eleyebileceğini iddia etti.

Zeybek, Afyonkarahisar Valiliğinin düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Futbolda her şey olabili" diyerek şunları söyledi:

"Fenerbahçe'yi Pendikspor yenebildiyse, Afjet Afyonspor da yenebilir. Top yuvarlak sonuçta. Kazanmak da var kaybetmek de. Her şey olabilir. Biz takımımıza güveniyoruz. Ekibimizde güzel bir kardeşlik ve arkadaşlık ortamı var. Son günlerde de iyi bir çıkış yakaladılar. İstanbul'da oynayacağımız maçta iyi bir netice alacağımızı düşünüyoruz. Takımımızla her maça iddialı çıkıyoruz."

Zeybek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u da Afyonkarahisar'da misafir etmek istediklerini sözlerine ekledi.

1999 yılında Kupa'da Pendikspor'la eşleşen Fenerbahçe, 3. Lig ekibine 2-0 yenilerek elenmiş ve bu maç Türk futbol tarihine "Pendik faciası" olarak geçmişti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek: "Pendikspor Fenerbahçe'yi elediyse biz de eleriz" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Mehmet Zeybek afyon Afjet Afyonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.