Afyon'a kadın eli değdi: Vali Yiğitbaşı komşu esnafı ziyaret etti, samimi görüntüler paylaştı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı valiliğe komşu esnafı ziyaret etti. Türkiye'nin ilk başörtülü kadın valisi olan Yiğitbaşı samimi görüntüleri Twitter hesabından paylaştı.

Türkiye'nin ilk başörtülü kadın valisi Kübra Güran Yiğitbaşı sosyal medyada sempatik görüntüler paylaştı. Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, komşu esnafı ziyaret edip sohbet etti. Vali Yiğitbaşı o anlar Twitter hesabından paylaştı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün kadim şehrimiz Afyonkarahisar'da Valiliğimiz'e komşu esnafı ziyaret ettik. Esnafımızın gösterdiği yakın ilgi ve samimiyet için müteşekkirim. Rabbim tüm esnafımıza bereketli bol kazançlar versin."

Afyon'a kadın eli değdi: Vali Yiğitbaşı komşu esnafı ziyaret etti, samimi görüntüler paylaştı ile ilgili etiketler Vali esnaf afyon Kübra Güran Yiğitbaşı ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.