Afyon 5 maç sonra kazandı!

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasının kapanışında Afjet Afyonspor sahasında Eksişehirspor'u 2-1 mağlup etti ve 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Ersel Aslıyüksek'in golüyle öne geçen Afjet Afyonspor ilk yarıyı bu golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda beraberlik için baskı yapan Eskişehirspor, 50'de Fıratcan Üzüm'ün golüyle skoru eşitledi ancak bu sevinç uzun sürmedi. 52. dakikada Afjet Afyonspor'un ilk golünün de sahibi olan Ersel Aslıyürek'in golüyle bir kez daha öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Afjet Afyonspor 5 maç sonra kazandı.

Bu sonuçla Afjet Afyonspor puanını 15'e yükseltirken, Eskişehirspor 12 puanda kaldı.

Afjet Afyonspor: 2 - Eskişehirspor: 1

Stat: Zafer

Hakemler: Burak Şeker, Emrah Ünal, Cemil Tunç

Afjet Afyonspor: Bekir Demircan, Türker Toptaş, Arapi, Bayram Çetin, Sinan Özkan, Timuçin Aşcıgil (Dk. 55 Enes Ata), Nazmi Candoğan, Taşkın İlter, İsmet Benli, Ersel Aslıyüksek (Dk. 74 Oltan Karakullukçu), Mendy (Dk. 76 Aykut Uluç)

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, Semih Güler, Tolga Yakut (Dk. 60 Kaan Gül), Alperen Kocabaş, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furgan Polat, Furkan Balaban, Mehmet Özcan, İbrahim Halil Öner, Cemali Sertel, Fıratcan Üzüm

Goller: Dk. 8 ve 52 Ersel Aslıyüksek (Afjet Afyonspor), Dk. 50 Fıratcan Üzüm (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Arapi, Dk. 63 Sinan Özkan, Dk. 79 Oltan Karakullukçu, Dk. 84 Türker Toptaş, Dk. 90 Bekir Demircan (Afjet Afyonspor), Dk. 53 Fıratcan Üzüm, Dk. 84 Kaan Gül (Eskişehirspor)

Afyon 5 maç sonra kazandı! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Eskişehirspor afyonspor şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.