Afrodit Banu Alkan'ın yılbaşı öpücüğü olay yarattı!

Yeşilçam'ın Afrodit'i olarak bilinen sarışın güzel Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay yarattı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda biriyle konuştuğu görülen Alkan'ın, karşısındaki kişiye öpücük attığı ancak koltuğun boş olması kafaların karışmasına neden oldu.

Bir döneme damga vuran ve Yeşilçam’ın Afrodit’i olarak gösterilen Banu Alkan özellikle son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kendisine yer buluyor.

Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından yeni yılla ilgili iyi dilek ve temennilerini dile getirirken, Yeşilçam'ın Afrodit'inden bomba paylaşım herkesin dikkatini çekti. Göğüs dekolteli, pul payet elbisesiyle otelin lobisinden çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Alkan, ilk önce karşısında olduğu düşünülen kişiyle konuşup ona öpücük attı. Ancak daha sonrasında Alkan’ın karşısında bulunan koltuğun boş olduğu görüldü.

Afrodit Banu Alkan'ın yılbaşı öpücüğü olay yarattı!

Takipçilerinin yılbaşını bu videoyla kutlayan Afrodit'in paylaşımı görenleri hayrete düşürürken 63 yaşında olmasına rağmen görünüşüyle zamana meydan okuyan Alkan’ı görenler kendisini oldukça sempatik buldular.

Afrodit Banu Alkan'ın yılbaşı öpücüğü olay yarattı! ile ilgili etiketler Banu Alkan Yılbaşı afrodit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.