Afrin'in alt ve üst yapısı yeniden yapılacak!

TSK ve ÖSO(nun gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Afrin'in alt ve üst yapısının yenilenmesi amacıyla 19 belediye ve STK hazırlıklara başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Belediyelerimiz örgütlendi işaret bekliyor.” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği başarılı 'Zeytindalı Operasyonunun' ardından Afrin YPG'li teröristlerin elinden kurtarıldı. Afrin'de YPG'li teröristlerin tuzakladığı bomba düzeneklerinin imhasının ardından şehir yeniden yaşanabilir bir hale getirilecek.

erol_kaya

ALT VE ÜST YAPIYI YEREL BELEDİYELER YAPACAK

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, “Türkiye 19 belediye ve sivil toplum örgütleri Kilis'e destek olmak için harekete geçtik. Afrin'e yapılacak olan yatırımlar var, El bab ve Cerablus, Belediyeler ve bakanlıklar olarak alt yapı, elektrik su tesisatı, okul, hastane, çocuk parkları ve iaşelerin aynısını Afrin'e de yapacağız. Belediyelerimiz örgütlendi işaret bekliyor.” dedi.

afrin2

ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANINCA GERİ DÖNÜŞLER HIZLANACAK

Erol Kaya, “Afrin bölgesinde güvenlik noktası tamamlandığın da oraya da ciddi yatırımlar olacaktır. Afrin'e alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıının ardından şehir yeniden yaşanabilir hale getirilecek. Bu olay buraya sivil halkın dönüşlerini hızlandırıcaktır” dedi.

afrin3

KİLİS'E YARDIM YAPILIYOR

Zeytin Dalı Harekatı'ndan en çok etkilenen Kilis'e de yardım projeleri başlatıldı. Türkiye'nin birçok ilinden belediye ve sivil toplum örgütleri Kilis'ten alışveriş yaparak buradaki esnafa can suyu verdi. Ayrıca Kilis'te yaşayan yardıma muhtaç binlerce vatandaşa gıda ve iaşe yardımları da yapıldı.

Afrin'in alt ve üst yapısı yeniden yapılacak! ile ilgili etiketler Afrin alt yapı üst yapı erol kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.