Afrin'e giden sanatçıları hedef almıştı! Mustafa Sandal'la böyle kucaklaştı!

Meral Akşener, partisinin Ankara'da düzenlediği 'Büyük Kadın Buluşması'nda sahneye Mustafa Sandal'ı çıkardı. Akşener ile Sandal'ın dans ettiği anlar ise sosyal medyada gündem olmuştu. Ancak SüperHaber, Meral Akşener'in bir dönem Afrin'e gittikleri için sert sözlerle sanatçıları eleştirmesini yeniden gündeme getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara'da düzenlediği 'Büyük Kadın Buluşması'na katıldı. Akşener etkinlikte sahne alan Mustafa Sandal ile Aya benzer şarkısıyla dans etti. 

AFRİN'E GİDEN SANATÇILAR İÇİN "SELAM VERMEYECEĞİZ" DEMİŞTİ

Akşener ile Sandal'ın o anları sosyal medyada gündem olurken SüperHaber arşiv dosyalarını açtı. İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz dönemlerde Afrin'de karakol ziyaretine giden sanatçılara büyük tepki göstermişti. 

Bu durumu eleştiren ve sanatçıları hedef alan Akşener, "iktidar olduğumuzda o sanatçılara selam vermeyeceğiz" diyerek büyük bir laf etmişti.

MUSTAFA SANDAL DA AFRİN'E GİDEN SANATÇILAR ARASINDAYDI!

Ancak sahnede Ay'a benzer şarkısıyla birlikte Akşener ile dans eden Mustafa Sandal'ın o dönemde Afrin'e karakol ziyaretine giden ünlülerin arasında yer aldığı ortaya çıktı. 

Afrin'e giden sanatçıları hedef almıştı! Mustafa Sandal'la böyle kucaklaştı!

Afrin'e giden sanatçıları hedef almıştı! Mustafa Sandal'la böyle kucaklaştı! - Resim : 2

Afrin'e giden sanatçıları hedef almıştı! Mustafa Sandal'la böyle kucaklaştı! - Resim : 3

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

Akşener'in o dönem Afrin'e gittikleri için sert sözlerle sanatçıları eleştirmesi üzerine yine o dönemde aynı etkinliğe katılan Mustafa Sandal'ı İYİ Parti organizasyonunda sahneye çıkarması kafaları karıştırdı. Üstelik Akşener ile Sandal arasında yaşanan samimi dakikalar ve kucaklaşmalar sosyal medyanın gündeminde büyük yer ediindi.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Mustafa Sandal, konser sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da dikkat çekti. Sandal, Meral Akşener için "İki tip güneş var. Biri kozmik ortamda kafasına göre gelene geçene tutuluyor. Fazla bakmayın kör eder diyorlar... Bir de bir güneş var. Baktıkça aydınlanıyorsun Meral Ablam gibi. :)" ifadelerini kullandı. 

 

Afrin'e giden sanatçıları hedef almıştı! Mustafa Sandal'la böyle kucaklaştı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.