Afrin'deki terör saldırısından yeni bilgi ve görüntüler...

Afrin terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin gerçekleştirdiği son yılların en korkunç katliamının şokunu atlatmaya çalışıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlediği Afrin’in merkezinde bulunan pazar yerinde araç ve insan kalabalığının en yoğun olduğu saatte patlatılan mazot yüklü kamyon, adeta cehennemi yaşatmıştı.

Gerçekleştirilen korkunç terör saldırısında 60 kişi feci şekilde yaşamını yitirmişti. Patlama sonrası yapılan araştırmada ölenlerden 11’inin çocuk, diğer yarısının da kadınlar ve genç kızlar olduğu belirlenmişti.

Afrin'deki terör saldırısından yeni bilgi ve görüntüler...

İŞTE CANLI BOMBA İLE PATLATILAN MAZOT VE BOMBA YÜKLÜ O KAMYON!
Son yılların sivil halka karşı yapılan en acımasız ve korkunç saldırısı sonrası, SuperHaber yeni bilgi,video ve fotoğraflara ulaştı. Afrin’de bulunan cadde ve dükkanların kamera görüntülerinde, mazot yüklenen ve EYP düzeneği kurulan kamyonun fotoğrafına ulaşıldı.

Yine patlama öncesi ve sonrası çekilen video görüntülerinde, patlamanın etkisi ile içinde insan olan araçların yandığı görülüyor.Alçak saldırının ardından ilk şoku atlatan halkın,panik ile elindeki bidonlarla yanan araçları söndürmeye çalıştıkları görülüyor.

SALDIRIDA PKK/PYD İLE ESED İZİNE RASTLANDI!
Suriye toprakları içerisinde,son yıllarda meydana gelen en organize ve korkunç katliama ilişkin soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi. Yapılan ilk soruşturmada, katliamı gerçekleştiren terör örgütüne yıllardır halkına zulmeden Esed'in de yardım ettiği ortaya çıktı.

Afrin'deki terör saldırısından yeni bilgi ve görüntüler... - Resim : 2

SURİYE TÜRKMEN CEPHESİ MECLİSİ ÜYESİ DE PAZAR YERİNDE ŞEHİT OLDU!
Öteyandan SuperHaber patlama ile ilgili yeni bilgilere de ulaştı.Pazartesi günü meydana gelen kalleş saldırıda, Suriye Türkmen Meclisi üyesi Muhammet Hir Ellah Türkman da pazar yerinde,iftar alış verişi yapıyordu.Türkmen Meclis Üyesi Türkman'ın da , patlamada yaşamını yitirdiği öğrenildi.

HEDEFTE TÜRKMEN SULTAN MURAT İLE SÜLEYMAN ŞAH BİRLİKLERİ VARDI İDDİASI!
SuperHaber patlama sonrası bir başka önemli bilgiye daha ulaştı. Afrin’de uzun yıllar konuşulacak şok bir eylem yaparak,güvenlik güçlerini ve halkı sindirmek isteyen,bölücü örgüt ve rejim yanlılarının asıl hedefi Afrin’de Mehmetçik ile beraber kahramanlıklar gösteren,Türkmen Sultan Murat ile yine Türkmen Süleyman Şah Birlikleri’nin karargahları olduğu iddia edidi.

TÜRKMEN MECLİSİ'NDEN TAZİYE MESAJI!

Konuyla ilgili Suriye Türkmen Meclisi de bir taziye mesajı yayınladı.

Taziye mesajında şu ifadelere yer verildi;

''ABD ve Esed rejiminin desteklediği hain terör örgütü PKK/YPG Afrin'in güneydoğusundaki Tel Rıfat'ı işgal etmişti ve sık sık Afrin, Azez, Bab ve Cerablus bölgesinde sivil halkı hedef alıyordu. Terörü ve teröre destek veren herkesi kınıyoruz. Suriye Türkmen Meclisi olarak, meclis üyemizin şehadet haberi bizleri derinden üzdü. Eli kanlı terör örgütü PKK/YPG tarafından Afrin'de gerçekleştirilen saldırıyı kınıyoruz. Rabbim tüm şehitlerimizin şehadetini kabul etsin ve yaralılarımıza acil şifalar versin. Gün birlik ve beraberlik günüdür.Halkımızın başı sağ olsun.''

Afrin'deki terör saldırısından yeni bilgi ve görüntüler... ile ilgili etiketler Afrin Esed patlama PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.