Afrin'de şiddetli çatışma!

Zeytin Dalı Harekâtı’nda 26. gün geride kaldı. Genelkurmay, bin 485 PYD/PKK’lı teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Mehmetçik ve ÖSO güçleri Kude köyünü ele geçirdi, böylece 54 noktada kontrol sağlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekâtı’nın 26. gününde Afrin’in kuzeybatısındaki Kude köyünü teröristlerden arındırdı. TSK, harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 485’e yükseldiğini bildirdi

ATEŞ ALTINA ALINDI

Şeyh Horoz bölgesi ve çevresinde tespit edilen terör örgütü PYD/PKK’ya ait hedefler de Türkiye’den Fırtına obüsleri, çok namlulu roketatar ve tanklarla yoğun ateş altına alındı.

Kırıkhan, Hassa ve Reyhanlı ilçelerinin sınıra yakın bölgelerindeki birlikler de Afrin batı kırsalında yer alan teröristlere ait mevzilere topçu birliklerince atış yaptı. Sınır hattında askeri araç sevkiyatı da devam etti.

Afrin'de şiddetli çatışma! ile ilgili etiketler Afrin Operasyon zeytin dalı harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.