Afrin'de gece yarısı baskını! 4 köy daha teröristlerden alındı...

Afrin'in batı cephesindeki Raco bölgesinde yer alan Haydar, Şeyh Muhammed ve Canka köyleri YPG'li teröristlerden temizlendi. Savaş uçakları ise Raco'nun güneyine bomba yağdırdı. Sabah saatlerinde ise Şeyh Mehmetli köyü de terörden arındırıldı...

Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtı'nın kırk birinci gününe girilirken, gece yarısı cepheden zafer haberleri geldi.

Batı cephesinde yer alan Haydar, Şeyh Muhammed ve Canka köyleri YPG'li teröristlerden alındı. Söz konusu köyler, Raco'nun hemen kuzeyinde yer alıyor.

ÖSO unsurları, köyleri teröristlerden temizleyecek operasyonun hazırlıklarını gösteren fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Türk savaş uçakları ise gece saatlerinde Raco'nun güneyine bomba yağdırdı, Bedina köyündeki terör mevzileri havaya uçuruldu.

Sabah saatlerinde ise Şeyh Mehmetli köyü de teröristlerden arındırıldı...

gece2

HOLLANDALI GAZETECİNİN TERÖR TURU

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin sözcülüğünü üstlenen Hollandalı gazeteci, Twitter hesabında Kobani ve Menbic'te çektiği fotoğraflara yer verdi.

Gazetecinin propoganda karelerinde Menbic'teki terör mevzileri ve Kobani'deki terör müzesi var. Terör müzesinde terör elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ile diğer teröristlerin fotoğrafları yan yana.

teror_muzesi

TERÖRİSTLER SİVİLLERİN EVİNDE

YPG'nin medya ağı tarafından dolaşıma sokulan bir video, teröristlerin Türk ordusuna karşı sivillerin evlerini kullandığını ispatladı.

Afrin'de gece yarısı baskını! 4 köy daha teröristlerden alındı... ile ilgili etiketler Afrin zeytin dalı harekatı raco
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.