Afrin'de bir Kürt TSK işbirlikçisi diye katledildi!

YPG'nin Afrin uzantısı 'Zeytin Gazabı' adlı örgüt TSK ile işbirliği içinde olduğu iddiası ile "Ajan" olmakla suçladığı bir Kürdü üzerine kurşun yağdırarak katletti. Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar öldürülen kişinin Aziz Mahmud Osman isimli Afrin Baia köyünden bir Kürt olduğunu yazdı.

ABD tarafından Suriye'de ortak olarak görülen YPG'nin, Afrinli bir Kürdü infaz ettiğine ilişkin görüntü bizzat örgüt tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

Bölgeyi yakından takip eden terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, gözlerden kaçan infazı Türk kamuoyunun dikkatine sunan bir paylaşım yaptı. 

Paylaşımdaki videoda ise önce arapça yazılar çıkıyor. Ardından korkmuş bir kişi karanlıkta yere oturmuş halde duruyor. Gerilim müziği eşliğinde bir şeyler söylediği görülen kişinin Aziz Osman dediği duyuluyor. Bir süre daha konuştuğu görülen kişi daha sonra alnından vurularak öldürülüyor. Katliamı gerçekleştiren terörist daha sonra ardı ardına tetiğe birkaç kez daha basıyor. 

İşte katliama ilişkin Ağar'ın yaptığı o paylaşım... 

İnfaza ilişkin olarak "YPG/PKK/DSG'nin Afrin uzantısı Zeytin Gazabı Terör Örgütünün 'AJAN' diye bir KÜRT’ü infazı!

Terörün vahşet-dehşet-cinayetle katiline aşık etme, biat-itaat ettirme taktiği.

YPG/PKK/DSG’nin gerçek yüzünü, aslında Suriye’de neler yaptığını, örgütün yargısız infazlarını, cinayetlerini, insan hakları ihlallerini ispatlar nitelikte.

Görsel YPG/PKKlı hesaplardan.
Ajan iddiasıyla infaz edilen ise:
Aziz Mahmud Osman isimli Afrin Baia köyünden bir Kürt" 

diyen Abdullah Ağar infaz görsellerini kullanan YPG/PKK/DSG’li hesapları da kanıt olarak sundu... 

Afrin'de bir Kürt TSK işbirlikçisi diye katledildi!

Afrin'de bir Kürt TSK işbirlikçisi diye katledildi! - Resim : 2

Afrin'de bir Kürt TSK işbirlikçisi diye katledildi! ile ilgili etiketler YPG Afrin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.