Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?

Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Peki, Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?

Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Peki, Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?

Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir?

Cevabı: Kenya

Afrika kıtasının Kilimanjaro Dağı'dan sonraki en yüksek dağı olan Kenya Dağı hangi ülkededir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.