Afrika Birliği'nden Rusya ve Ukrayna'ya acil ateşkes çağrısı yapıldı!

Afrika Birliği'nin (AfB), Rusya ve Ukrayna'ya acil ateşkes çağrısı yaptığı bildirildi. Açıklamada, "Rusya Federasyonu ve herhangi bir bölgesel ya da küresel aktör uluslararası hukuka, Ukrayna'nın ulusal egemenliği ve toprak bütünlüğüne saygı duymalı." denildi.

AfB tarafından Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası yazılı açıklama yapıldı.

AfB Dönem Başkanı ve Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile AfB Komisyonu Başkanı Musa Faki Mahamat'ın Ukrayna'da oluşturulan çok ciddi ve tehlikeli duruma karşı oldukça endişeli olduklarını dile getirdikleri belirtilen açıklamada ateşkes çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, "Rusya Federasyonu ve herhangi bir bölgesel ya da küresel aktör uluslararası hukuka, Ukrayna'nın ulusal egemenliği ve toprak bütünlüğüne saygı duymalı." ifadesi kullanıldı.

Afrika Birliği'nden Rusya ve Ukrayna'ya acil ateşkes çağrısı yapıldı! ile ilgili etiketler Afrika Rusya Ukrayna birliği ateşkes
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.