Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını Son Bölümünün Kesilen Sahnelerde Adeta Döktürdü

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını 11. bölümde fırtınalar estirdi. Yalı Çapkını reytinglerin zirvesinde yer alırken son bölümün 15 dakika erken bitmesi tepkilere neden oldu. Dizide Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran karakterinin sahnesinin kesilmesi de sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Yalı Çapkını dizisi Türk dizi tarihine damga vurmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölüm Youtube'da 40 dakikada 500 binin üzerinde tıklanma alan Yalı Çapkını 11. bölüm 15 dakika erken bitince hayranlarının gazabına uğradı. Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran'ın kesilen sahneleri de internette en çok aranana olaylardan oldu.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gözde Kansu, Diren Polatoğulları ve Beril Pozam gibi usta isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin son bölümü bomba gelişmelere sahne oldu.

Belirteyim, Ferit ve Seyran ilişkisinde durum bambaşka bir yere doğru gidiyor. Yusuf'un Seyran ile olan geçmişi Ferit için tam bir çıkmaz konusu oldu. Ferit, babası Orhan'ın İfakat ile olan ilişkisine şahit olması an meselesiyken Pelin ile olan yaşadıklarından dolayı annesi Gülgün ile karşı karşıya gelen Ferit, geçmişte yaşadıklarına bakmadan Seyran'ı suçlaması eleştiri oklarına sebep oldı.

AFRA SARAÇOĞLU'NUN KESİLEN SAHNELERİ

Yalı Çapkını Seyran'ın son bölümde kesilen sahneleri Afra Saraçoğlu'nun hayranlarının tepkisine neden oldu. Bir yandan 15 dk erken biten bölüm bir yandan Saraçoğlu'nun kesilen sahnesi seyircinin Twitter'da gündem konusu oldu.

 

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını Son Bölümünün Kesilen Sahnelerde Adeta Döktürdü ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.