Afra Saraçoğlu sevgilisine cevap vermiyor! Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldı mı?

Afra Saraçoğlu sevgilisine cevap vermiyor! Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldı mı? Geçtiğimiz gün düzenlenen Golden Wings Ödül töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile görüşemediklerini açıkladı. Akıllara ise Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mu sorusu geldi.

Afra Saraçoğlu sevgilisine cevap vermiyor! Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldı mı?

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu ile görüşemediklerini açıklayınca magazinseverlerin tek gündemi bu oldu. Şaşırtan açıklamayı geçtiğimiz gün düzenlenen bir ödül töreninde yapan Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu'nun kendisinin tarzına karışıp karışmadığını da cevapladı. Peki Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı?

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu, "Golden Wings Ödül Töreni"ne tek başına katıldı. Yeni tarzı ile dikkat çeken oyuncu muhabirlerin, "Afra hanım tarzınıza karışıyor mu?" sorusuna, "Birbirimizin tarzına karışan insanlar değiliz" diyerek cevap verdi.

Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Afra Saraçoğlu ile tartıştı, sette bardak fırlattı

Bir süredir Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi ile görüşemediklerini söyleyerek şaşırttı.

BİRBİRİMİZİ ZOR GÖRÜYORUZ

Ünlü oyuncu, "Vallahi Afra çok çalışıyor. Birbirimizi zor görüyoruz" dedi. Yazıcıoğlu, "Öyle zaman oluyor ki, Afra Saraçoğlu telefonlarıma bile cevap vermiyor" diyerek adeta sitem etti. Yazıcıoğlu, ayrıldığı hakkında çıkan iddiaları ise yalanladı. 

Afra Saraçoğlu sevgilisine cevap vermiyor! Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.