Afra Saraçoğlu dudak uçuklatan reklam kazancıyla kendine öyle bir hediye aldı ki!

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu üç büyük markayla reklam anlaşması imzalayarak kazancını katlamaya devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Afra Saraçoğlu kendine 650 bin TL'lik bir otomobil satın aldı. Hayranları Saraçoğlu'nun kendini ödüllendirmesine sessiz kalmadı.

Son dönemin en çok konuşulan yıldız oyuncularından Afra Saraçoğlu 23 yaşında üç büyük markayla anlaşma yaparak reklam yüzü oldu. Yaz sezonu için reklam yüzü olacak Afra Saraçoğlu reklamlardan alacağı kazanç ile kendini ödüllendirdi.

650 BİN LİRALIK ÖDÜL!

Çağan Irmak'ın yönettiği yeni dizisiyle de yakında ekranla buluşacak olan Saraçoğlu, kendine güzel bir hediye aldı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 23 yaşındaki güzel oyuncu, kendini ödüllendirmek için 650 bin liralık bir otomobil satın aldı.

DANGALAK BİR KIZDIM

Oyuncu Afra Saraçoğlu 'Öğretmen' dizisindeki rol arkadaşı Efekan Can ile Instagram hesabından canlı yayın yapmıştı. Bir hayranının "Oynamak istediğiniz bir rol var mı?" sorusuna şöyle cevap verdi:

Afra Saraçoğlu nereli ve kaç yaşında? Afra Saraçoğlu kimdir? - Magazin  haberleri

"Çocukken çok manyaktım. Yerimde duramazdım. Annem sokakta 'Dur rezil ettin bizi' derdi. İnanılmaz dangalak bir kızdım. Bu yüzden psikopat tipleri oynamak istiyorum.

Afra Saraçoğlu dudak uçuklatan reklam kazancıyla kendine öyle bir hediye aldı ki! ile ilgili etiketler manken Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.