Afra Saraçoğlu aşk iddialarını doğruladı mı?

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Çağlar Ertuğrul’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi: “Çağlar benim çok yakın arkadaşım. Bu tarz şeyler duyunca çok tuhafıma gidiyor.” Afra Saraçoğlu rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolü ile ilgili Sözcü gazetesine samimi açıklamalarda bulunmuştu. “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, önceki gece Nişantaşı’ndaki Room+Rumours’ta düzenlenen partiye katıldı. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Afra Saraçoğlu, Çağlar Ertuğrul’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi: “Çağlar benim çok yakın arkadaşım. Bu tarz şeyler duyunca çok tuhafıma gidiyor.” Afra Saraçoğlu rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolü ile ilgili Sözcü gazetesine samimi açıklamalarda bulunmuştu. Teklif Avşar Film'den geldi. Zaten onlarla İkinci Şans adlı ilk sinema filmimde de çalışmıştık. Sonra da deneme çekimlerine gittim ve diziye dahil oldum. Senaristimiz Sırma Yanık ile oturduk ve canlandıracağım karakterle ilgili çok şey konuştuk. Ece karakterini daha iyi anlamak için ona bir takım sorular sordum. Ece için fiziksel olarak bir hazırlığım olmadı, çünkü onun ilgilendiği bir spor dalı ya da hobisi yok. Bu nedenle Ece karakterine özellikle psikolojik hazırlık yaptım" dedi. Peki, Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi kim? Detaylar haberimizde... Detaylar haberimizde...

faerfggrrgtr

AŞK DEĞİL ARKADAŞLIK

"Fazilet Hanım ve Kızları" dizisiyle ünlenen Afra Saraçoğlu, önceki akşam bir tanıtıma katıldı.
Milliyet’in haberine göre tarzıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, meslektaşı Çağlar Ertuğrul’la ilgili aşk yaşadığına yönelik iddialar üzerine açıklama yaptı. Saraçoğlu, “Yakın arkadaşım. Bu tarz şeyler duymak tuhaf” diyerek yalanladı.

5a1fb16261361f1acc90071d

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumludur. Afra Saraçoğlu başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı İkinci Şans filminde, Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynamaktadır. Dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de dikkatleri çekmektedir. Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada keşfetmiştir. Bakışlarından etkilendiği Saraçoğlu'na rol teklif etmiştir. Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Şu anda Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece rolündedir.

1404393_940x531

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 1987 yılında İzmir’de doğmuştur.
Eğitimini Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A özel oyunculuk okullarında oyunculuk eğitimi alan Çağlar Ertuğrul; 2012 yılında rol aldığı Benim İçin Üzülme dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler dizilerinde rol alan oyuncu; Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almakta Yağız karakterini canlandırmaktadır.

Çağlar Ertuğrul; Biz Size Döneriz, Dağ 2, Dağ ve Bana Masal Anlatma filmleri ile sinema dünyasında da yerini almıştır.

fazilet_hanm_ve_kzlar_18_Bolum_mobil_1920x10802

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİ KONUSU

Bir tarafta Boğaz'ın incisi bir yalı diğer tarafta, varoşun incisi Fazilet Hanım ve Kızları…
Kızları için en iyisini isteyen bir annenin hikayesinin anlatıldığı dizi, 25 Mart Cumartesi 20.00’da Star’da başlıyor.

Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi “Fazilet Hanım ve Kızları'nın” merakla beklenen tanıtımı görücüye çıktı. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, hikaye ve senaryosu Sırma Yanık'a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.
Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bu kilitli yola ulaşmanın anahtarını kızlarında gören, Fazilet Hanım karakterini canlandıran Nazan Kesal'in gerçekçi oyunculuğu daha ilk tanıtımda hikayenin sürükleyici etkisini hissettirdi.

Fazilet Hanım'ın kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı'sının” tam da ortasına nasıl sürükleyeceği ise izleyiciler için merak konusu.
Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol'un yer alıyor.

Afra Saraçoğlu aşk iddialarını doğruladı mı? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Çağlar Ertuğrul sevgilisi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.