Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 31. hafta maçında Afjet Afyonspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Lider Sakaryaspor bu zorlu deplasmanı da kayıpsız atlatmak istiyor. Peki, Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı ne zaman?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında lider Sakaryaspor deplasmanda Afjet Afyonspor karşısına çıkıyor. Adım adım şampiyonluğa doğru giden Sakaryaspor zorlu Afjet Afyonspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmak istiyor. Peki ama Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Afjet Afyonspor Sakaryaspor Maçı Ne Zaman?

Afyon Zafer Stadı’nda 26 Mart 2022 Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı Youtube platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Son maçında Velimeşespor’a deplasmanda 2-1 kaybeden Afjet Afyonspor topladığı 50 puanla 6. sırada yer alırken evinde Adıyaman FK’yı 2-0 ile geçen Sakaryaspor ise topladığı 68 puanla zirvede bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Sakaryaspor evinde 2-0 kazanmıştı.

Stat: Afyon Zafer
Tarih: 26 Mart 2022 Cumartesi
Saat: 14.00
Yayın: Youtube

Afjet Afyonspor Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Afjet Afyonspor Türkiye 2. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.