Afili Aşk final mi yapıyor? Neden bitiyor?

Afili Aşk final mi yapıyor? Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başrollerinde; Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı dizinin final yapacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine düşüyor. Hayranları dizinin final yapacağı iddialarını üzüntüyle karşılıyor. Konuyu merak edenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk final mi yapıyor? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Afili Aşk final mi yapıyor? Başrollerinde; Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı dizinin final yapacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine düşüyor. Hayranları dizinin final yapacağı iddialarını üzüntüyle karşılıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Konuyu merak edenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk final mi yapıyor? Neden bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk için şoke eden bir karar alındı. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrol oynadığı dizide senaryo konusunda savrulmalar yaşanmış ve dizinin yeniden ilgi görmesi için her şey yapılmıştı. Kanal D önce Çarşamba’dan Cumartesi’ye, sonra da Perşembe gününe alarak diziyi sürdürmek için elinden geleni yapmıştı.

AFİLİ AŞK FİNAL Mİ YAPIYOR?

Ancak dizinin 36.bölümünün çok düşük reytingler alması artık final kararı verilmesi için son damla oldu. Afili Aşk’ın ekran macerasının 38.bölümle birlikte sona ermesi kararı alındı.

Afili Aşk final mi yapıyor? Neden bitiyor? ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk Burcu Özberk Çağlar Ertuğrul final
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.