Afili Aşk dizisi ekranlara veda ediyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk final yapmaya hazırlanıyor. Başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, finale yaklaşırken duygusal bir veda mesajıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kanal D'de yayımlanan, başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un bulunduğu Afili Aşk dizisi, final için artık gün sayıyor. Final bölümüne yalnızca iki bölüm kalan dizinin başrollerinden Çağlar Ertuğrul, sosyal medya hesabından seyirciye ve diziye veda için duygusal bir not yayımladı.

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, çekimlerin tamamlanmasının ardından ekip arkadaşlarıyla beraber çekildiği fotoğrafı paylaştı.

 kanal-d-dizisi-afili-ask-final-yap-beg4.jpg

Twitter'dan paylaşım yapan Ertuğrul, ''Dizinin en fazla sahnesinin geçtiği mekanda, Kerem odada son sahnemizi çektik'' notunu düştü.

Mesajın sonuna ağlayan surat emojisi koyan Çağlar Ertuğrul, hayranlarını da üzdü.

Afili Aşk dizisi ekranlara veda ediyor! ile ilgili etiketler Burcu Özberk Çağlar Ertuğrul afilli aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.