Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izle! Ayşe'nin savaşı

Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Son bölümde; Ayşe, Kerem'i geri kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Ceyda ise karşı hamlelerle onu bu yoldan döndürmeyi amaçlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde..

Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ayşe, Kerem'i geri kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Ceyda ise karşı hamlelerle onu bu yoldan döndürmeyi amaçlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. İşte Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

AFİLİ AŞK 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Afili Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı geldiğinde sayfamızda verdiğimiz link üzerinden izlenebilecek.

 AFİLİ AŞK 36. BÖLÜM ÖZETİ

Dizide bu hafta, herkes Kerem'in ağzından çıkacak ismi beklerken, Kerem'in kararı Ayşe'yi alt üst eder. Kerem'in aklından geçenleri kimse bilmese de, Ayşe'nin Kerem'i kaybetmeye niyeti yoktur. Ayşe Kerem'i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar. Ancak önüne Ceyda engeli çıkacaktır. Ayşe'nin hazırladığı aşk dolu büyük ikna planı işe yarayacak mı?

Dizinin 36. Bölümüne ünlü oyuncular Buket Dereoğlu ve Murat Onuk konuk oluyor.

Ceyda'nın annesi Feriha'yı Buket Dereoğlu canlandırırken, Murat Onuk ise babası Rauf karakterine hayat verecek.

Afili Aşk 37. bölüm fragmanı izle! Ayşe'nin savaşı ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk televizyon yeni bolüm fragman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.