Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izle! Neler oldu?

Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ayşe, Kerem'e gerçekleri anlatmak için baskı yapıyor. Muhsin'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkıyor. Ceyda ise yaptığı yeni planla ortalığı karıştırmaya başarıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ayşe, Kerem'e gerçekleri anlatmak için baskı yapıyor. Muhsin'in sakladığı gerçek sonunda ortaya çıkıyor. Ceyda ise yaptığı yeni planla ortalığı karıştırmaya başarıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk’ın son bölümünde; kaostan sonra Ayşe ve Kerem yaptıkları hataları bir daha düşünme fırsatı bulur. Ayşe her şeyi geride bırakıp, tertemiz bir sayfa açmak ister. Ona göre bu sırrı herkes duymalı ve hayatlarında hiçbir sorun kalmamalıdır.

AFİLİ AŞK 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Kerem ise Ayşe'den her şeyi yoluna koymak için zaman ister. İki sevgili bu konuda bir türlü orta noktayı bulamaz ve iş ciddi bir kavgaya neden olur. Bakalım sonunda kimin dediği olacak?

Modamu çalışanları yılbaşını karşılamaya hazırlanır. Çalışanlar bir parti beklentisi içindedir. Kerem bir bahane bulup kutlamaları iptal ettirir. Buna anlam veremeyen Ayşe, Kerem'in sakladığı bir şeyler olduğunu fark eder ve bunun peşine düşer.

Yiğiterler hummalı bir şekilde yılbaşı gecesine hazırlanır. Yemekler, hediyeler her şey hazırdır. Geriye tüm heyecanıyla geri sayımı beklemek kalır. Ancak eve bırakılan gizemli hediyenin açılmasıyla, aileler arasındaki tüm dengeler değişecektir.

Afili Aşk 29. bölüm fragmanı izle! Neler oldu? ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk Parti afili aşk fragman afili aşk yeni bölüm afili aşk özet ekran sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.