Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izle! Kerem basılıyor!

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam 26. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Ayşe ile Kerem sonunda Yelda'yı aşklarına inandırmayı başarıyor. Ancak Kerem'in babasının geçmişi ile ilgili merak ettiği soruların cevabı hala bulunamamıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Ayşe ile Kerem sonunda Yelda'yı aşklarına inandırmayı başarıyor. Ancak Kerem'in babasının geçmişi ile ilgili merak ettiği soruların cevabı hala bulunamamıştır. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam 26. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Afili Aşk dizisinin son bölümünde; Kerem ve Ayşe o gece adeta kendi masallarının içine sürüklenmiş. Bir kez daha aşklarının önüne kimsenin duramayacağını ispatlamışlardır. İki âşık, Yelda'ya büyük bir ders verir. Yelda bu savaşta kaybeden taraf olduğunu kabul edecek midir?

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Öte yandan Muhsin'in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır. Ayşe ise Kerem'in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu'da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur.

Şirkete gelen eğitim koçu ‘'güven'' üzerine testler yapar ve Kerem bu testlerde sınıfta kalır. Kerem Ayşe'nin radarına takılmıştır bir kere, artık gözü Kerem'in üstündedir. Üstüne bir de Kerem ve Volkan'a sürpriz bir arkadaş ziyaretiyle gündeme gelen bekarlığa veda partisi işleri daha çok karıştıracaktır.

Afili Aşk 27. bölüm fragmanı izle! Kerem basılıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk Aşk yeni bolüm intikam plan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.