Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Ayşe ne yapacak?

Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam 17. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Ayşe ile Kerem, Ceyda'nın hain planlarına karşı mücadele veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Ayşe ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Ayşe ile Kerem, Ceyda'nın hain planlarına karşı mücadele veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, bu akşam 17. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Ayşe ne yapacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Afili Aşk dizisinin son bölümünde; Kerem'in bu ruh hali Ayşe'yi de etkiler. Her ikisi de bu karışıklığı gidermek için birbirlerinden habersiz karşılıklı aşk testi yaparlar. Bu testin sonucu ne olacaktır?

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk’ın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

AFİLİ AŞK FRAGMAN

AFİLİ AŞK 17. SON BÖLÜM İZLE

Muhsin'in evi terk etmesi ise Kerem ve Ayşe'yi yeni bir maceranın içine sürükler. Muhsin'i eve döndürme operasyonu için kolları sıvarlar. Yelda ve Muhsin için romantik bir gece hazırlayan Ayşe ve Kerem, hazırladıkları ortamda mahsur kalırlar. Baş başa geçirmek zorunda kalacakları bu gece geçmişle ilgili şok edici bir sırrı açığa çıkaracaktır.

Yiğiter ailesinde ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Muhsin'in boşanma isteğiyle şok yaşayan Kerem ve Ayşe, bu problemi kendi yöntemleri ile çözmeye girişmek isterken, hiçbir şeyden haberi olmayan Yelda, Muhsin'in kendisini aldattığını düşünür. Kerem ve Ayşe ilk başta buna ihtimal vermezken şüpheler gittikçe artar. Kerem ve Ayşe, gerçeğine peşine düşerler ama bu yolculukta onları beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.

Kerem ve Ayşe, Muhsin'in kararından kendilerini sorumlu tutarken bir yandan da kendi ayrılık kararı konusunda ikileme düşerler. İkili ayrılmaya çalışırken belli etmeseler de gittikçe yakınlaşmaktadır. Ancak Ceyda'nın eline geçen büyük bir koz Ayşe'yi köşeye sıkıştıracaktır. Ayşe şimdi zor bir seçim yapmak zorundadır.

Afili Aşk 18. bölüm fragmanı izle! Ayşe ne yapacak? ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.