Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, yaz aylarında yayınlanmaya başlayan diziler arasında en fazla takip edilen olmayı başarıyor. Bu akşam 9. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Bu akşam 9. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Afili Aşk, yaz aylarında yayınlanmaya başlayan diziler arasında en fazla takip edilen olmayı başarıyor. İşte Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Abisine boşanmak istediğini söyleyen Ayşe, Kerem’in son dakika hamlesiyle şoke olur. Kerem Ayşe’yi boşanmaktan vazgeçirebilecek midir? Kerem ve Ayşe boşanma kriziyle yüz yüzeyken şirkette de onlar için bir plan yapılmaktadır. Kerem ve Ayşe’nin başrollerde olduğu bir sosyal medya kampanyasına hazırlanan Modamu, Kerem ve Ayşe’nin aşkını herkese gösterecektir.

Bu arada iki aile de kurban bayramı telaşı içindedir. Oldukça iyi giden sosyal medya kampanyası hayranlardan gelen ‘’öpücük fotoğrafı’’ isteği ile büyük bir krize dönüşecektir.

Afili Aşk 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Kanal D Afili Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.