Afganistan'da valilik binasına bombalı saldırı: Balkh Valisi hayatını kaybetti!

Afganistan'ın kuzeyindeki Balkh vilayetinde valilik binasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda Balkh Valisi Mohammad Dawood Muzamil de dahil olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika haberi: Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Balkh vilayetindeki valilik binasında bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda Balkh Valisi Mohammad Dawood Muzamil ve 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Balkh polis sözcüsü Asif Waziri yaptığı açıklamada, "Bugün saat 09.00 sıralarında valilik binasının ikinci katında patlama meydana geldi. Vali Muzamil ile 2 sivil hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Waziri, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, durum netleştikçe daha fazla ayrıntı vereceğini belirtti. Yerel güvenlik kaynakları ise 5 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Afganistan'da valilik binasına bombalı saldırı: Balkh Valisi hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Afganistan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.