Afganistan'da okul önünden kaçırılan çocuk için yardım çığlığı

Afganistan’ın Mezar-ı Şerif Şehri’nde, Abdul Maruf adlı 9 yaşındaki Türkmen çocuk 40 gün önce okul servis aracından indirilerek fidye için kaçırıldı. Maruf’un ailesi Türkiye'den yardım bekliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Afganistan’da siyasi ve ekonomik istikrarsızlık devam ederken çeşitli terörist gruplar, ülkede fidye için özellikle çocukları kaçırıyor.

TERÖRİSTLER 1,5 MİLYON DOLAR FİDYE İSTİYORLAR!

Kaçırıldıktan sonra elleri zincirli fotoğrafı servis edilen Abdul Maruf'u kaçıranlar ailesinden 1,5 milyon dolar fidye istedi.

İlkokul öğrencisi Abdul Maruf’un kaçırılmasından sonra ailesi çocuklarını bulunması için hükümete başvurdu. Ancak hiç bir sonuç alamadı. Hükümetin gerekli ve yeterli girişimde bulunmadığını belirten Abdul Rauf’un ailesi ve yakınları aylardır önünde kurdukları çadırlarda nöbet tutuyorlar.

AİLE TÜRKİYE’DEN YARDIM İSTEDİ!

“Adalet istiyoruz” ve “Barış istiyoruz” yazılı pankartlarla çocuklarını bulunmasını ve teröristlerin yakalanmasını isteyen Türkmenler Türkiye’nin yardım etmesini istiyor. “Türk kardeşlerimiz, kaçırılan çocuğumuzu kurtarabilirler. Özel timden oluşan sivil polisler dahi gelse bize yardımcı olabilir. Yoksa, çocuğumuzu öldürecekler” diye feryatlarını ederek yardım istediler.

Afganistan'da okul önünden kaçırılan çocuk için yardım çığlığı ile ilgili etiketler Afganistan mevlüt yüksel adam kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.