Afganistan'da cuma namazı sırasında camiye düzenlenen bombalı saldırıyı DAEŞ üstlendi

DAEŞ, bir başka Cuma namazını kana buladı. Yine Şiilerin gittiği bir camiyi hedef alan DAEŞ, 47 kişiyi bomba kullanarak katletti.

Terör örgütü DEAŞ, Afganistan’ın Kandahar vilayetinde Şii topluluğuna ait Fatımiyye Camisi'ne düzenlenen terör eylemini üstlendiğini açıkladı.

47 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SALDIRIYI DAEŞ ÜSTLENDİ

Terör örgütünün sosyal medya kanallarında yayınlanan açıklamada, saldırının iki intihar bombacısı aracılığıyla düzenlendiği belirtilerek, bu kişilerin isimleri paylaşıldı.

Yerel yetkililer, Fatimiyye Camisi'ne düzenlene saldırıda 47 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını açıklamıştı.

TALİBAN SÖZCÜSÜ EMİR VERDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, saldırıyı kınayarak faillerin bir an önce bulunması için güvenlik güçlerine talimat verildiğini belirtmişti.

Ülkenin kuzeyindeki Kunduz vilayetindeki bir camiye de 8 Ekim'de bombalı saldırı düzenlenmiş, 46 kişi hayatını kaybetmişti.

Kunduz'daki saldırıyı da terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Afganistan'da cuma namazı sırasında camiye düzenlenen bombalı saldırıyı DAEŞ üstlendi ile ilgili etiketler Afganistan cami Saldırı terör cuma namaz DAEŞ katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.