Afet bölgesine gelen Bakanlık görevlileri uçuruma yuvarlandı: 1'i ağır 3 yaralı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde görevli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personellerini taşıyan hafif ticari araç, uçuruma yuvarlandı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu-Küre karayolu 22’nci kilometresi Maraş Çeşmesi mevkisinde meydana geldi.

UÇURUMA YUVARLANDI

Bozkurt ilçesinde görevli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personellerini taşıyan hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampolde uçuruma yuvarlandı.

Afet bölgesine gelen Bakanlık görevlileri uçuruma yuvarlandı: 1'i ağır 3 yaralı

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi kaza esnasında yoldan geçmekte olan AFAD ekipleri yaptı. Araç içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan sürücü AFAD ve Küre Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar, acil sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Afet bölgesine gelen Bakanlık görevlileri uçuruma yuvarlandı: 1'i ağır 3 yaralı - Resim : 2

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Afet bölgesine gelen Bakanlık görevlileri uçuruma yuvarlandı: 1'i ağır 3 yaralı ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.