Afara Adlı Programa Şehit Tepkisi! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yaptığı Afara adlı programa şehit tepkisi dinmiyor. Pençe Kilit Operasyonu ve Fırat Kalkanı bölgesinden gelen şehit haberleri varken ekranda konuklarıyla halay çeken Uğur Aslan ve Afara programı sosyal medyada tepki gördü.

Uğur Aslan'ın Kanal D ekranlarında başlayan programı Afara bu akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Toygar Işıklı, Barış Falay ve Esra Erol'un konuk olarak katıldığı programda halay görüntüleri tepki çekti. Tepkinin nedeni ise hem Pençe-Kilit Operasyonunda hem de Fırat Kalkanı bölgesinde şehit düşen askerler varken eğlence programının ekrana gelmesiydi.

UĞUR ASLAN VE KONUKLARINA ŞEHİT TEPKİSİ!

Henüz ikinci bölümüyle ekrana gelen Afara adlı program, Türkiye şehitlerine ağlarken çekilen halay görüntüleri dolayısıyla tepki gördü. Tüm Türkiye'de şehitler için yas tutulurken eğlence programının ekrana gelmesi ve çekilen halay görüntüleri sosyal medyada tepki gördü.

Afara Adlı Programa Şehit Tepkisi! Sosyal Medya Ayağa Kalktı!

 

Afara Adlı Programa Şehit Tepkisi! Sosyal Medya Ayağa Kalktı! ile ilgili etiketler afara Uğur Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.