AFAD'dan İstanbul, Bursa ve Yalova duyurusu: Su baskınlarında can kaybı yaşanmamıştır!

AFAD: İstanbul, Bursa ve Yalova’da meydana gelen yoğun yağışlara müdahale çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Meydana gelen su baskınlarında can kaybı yaşanmamıştır.

AFAD, İstanbul, Bursa ve Yalova'da meydana gelen yoğun yağışlar hakkında son gelişmeleri paylaştı. 

İşte AFAD tarafından yapılan duyuru:

BURSA

15.08.2022 tarihinde meydana gelen yoğun yağışlar sonucu Bursa ili Mudanya ilçesinden 260 evden su baskını ihbarı alınmıştır.

Bölgede İtfaiye, AFAD, NAK, AKUT, BAKUT ekipleri, vidanjör, kepçe, bot ve motopomp desteği ile çalışmalara devam etmektedir.

Ayrıca Bursa AFAD arama kurtarma personeli teyakkuz halinde beklemekte ve an itibarıyla herhangi bir talep bulunmamaktadır. 

Su baskınlarında, can kaybı yaşanmamıştır.

 AFAD'dan İstanbul, Bursa ve Yalova duyurusu: Su baskınlarında can kaybı yaşanmamıştır!

İSTANBUL

15.08.2022 tarihinde İstanbul İtfaiye Komuta Merkezinden ve 112 Acil Çağrı Merkezlerinden alınan bilgiye göre; Çekmeköy, Maltepe, Sancaktepe, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinden şiddetli yağmur sebebiyle 161 su baskını ihbarı alınmış olup itfaiye ekipleri söz konusu bölgelerde müdahale işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Beykoz ilçesinde istinat duvarının çöktüğü ve çöken duvarın altında kalanlar olabileceği ihbarı üzerine Ekiplerimiz bölgeye ulaşmış olup, çalışmalarına başlamıştır.

Yağışın etkisiyle meydana gelen olaylarda, can kaybı yaşanmamıştır.

AFAD'dan İstanbul, Bursa ve Yalova duyurusu: Su baskınlarında can kaybı yaşanmamıştır! - Resim : 2

YALOVA

15.08.2022 tarihinde Yalova ili ve ilçelerinde aşırı yağışlar sonucunda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne 11 adet mahsur kalma, 45 adet su baskını, 8 adet trafik kazası, 1 adet trafo yangını, 1 adet asansörde mahsur kalma, 1 adet motosiklet kazası ihbarı alınmıştır.

Meydana gelen olaylarda, can kaybı yaşanmamıştır.

Bölgede AFAD, İtfaiye, Jandarma ve İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürmektedir.

Gelişmeler takip edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

AFAD'dan İstanbul, Bursa ve Yalova duyurusu: Su baskınlarında can kaybı yaşanmamıştır! ile ilgili etiketler AFAD Sel (Doğa olayı) İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.