AFAD'dan duyuru: Gıda kolisi ve battaniyeye ihtiyaç var!

Dün İzmir'de meydana gelen depremin ardından başlatılan arama kurtarma operasyonları devam ederken AFAD, ihtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniye ihtiyacının olduğuna dair bir duyuru metni yayınladı.

Dün İzmir'de meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan depremle ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Bakan Koca yaptığı açıklamada, 381 kişinin tedavi gördüğünü, 25 kişinin yoğun bakımda olduğunu ve toplam 26 can kaybının olduğunu belirtti.

Arama kurtarma operasyonları devam ederken AFAD, ihtiyaç sahibi afetzadelere dağıtılmak üzere gıda ve battaniye ihtiyacının olduğuna yönelik bir duyuru metni yayınladı. Söz konusu duyuru metninde şu ifadelere yer verildi:

AFAD'dan duyuru: Gıda kolisi ve battaniyeye ihtiyaç var!

AFAD'dan duyuru: Gıda kolisi ve battaniyeye ihtiyaç var! ile ilgili etiketler İzmir deprem AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.