AFAD'dan Batı Karadeniz'e kırmızı uyarı! Ekipler, sel ve su baskınlarına karşı teyakkuz halinde

Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak ve tüm Batı Karadeniz için meteorolojik olarak kırmızı kod uyarısı verdi. Aşırı yağışların neden olabileceği sel ve su baskınlarına karşı vatandalkar uyarıldı. Alarmdaki bölgelerde kriz masaları oluşturuldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şiddetli yağışın gerçekleşeceği bölgelerde AFAD ve tüm kurumlar ile teyakkuzda olduklarını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak ve tüm Batı Karadeniz için kırmızı kod uyarısı vererek aşırı kuvvetli yağışlara ve sel/su baskınlarına karşı dikkatli olunmasını istedi. Söz konusu bölgede kriz masaları oluşturuldu, ekipler hazır halde bekletiliyor.

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU: TEYAKKUZDAYIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şiddetli yağışın gerçekleşeceği bölgelerde AFAD ve tüm kurumlar ile teyakkuzda olduklarını duyurdu.

Bakan Soylu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Dünden itibaren meteorolojinin uyarılarıyla sel riskine karşı Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak ve tüm Batı Karadeniz'de, Valilerimiz, kaymakamlarımız, AFAD Teşkilatımız ve tüm paydaş kurumlarımızla teyakkuzdayız." dedi.

 

 

BAKAN FAHRETTİN KOCA: EKİPLERİMİZLE RİSK BÖLGESİNDEYİZ


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, UMKE Timleri'nin kırmızı kod verilen Batı Karadeniz bölgesinde olduğunu açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bartın, Kastamonu, Sinop, Karabük, Zonguldak ve Düzce’de; Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısını yaptığı aşırı yağışın sele yol açması ihtimaline karşı ihtiyaç duyulabilecek sağlık hizmetleri için UMKE Timleri başta olmak üzere ekiplerimizle risk bölgesindeyiz." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

AFAD'dan Batı Karadeniz'e kırmızı uyarı! Ekipler, sel ve su baskınlarına karşı teyakkuz halinde ile ilgili etiketler AFAD Sel (Doğa olayı) Uyarı Süleyman Soylu kırmızı kod batı karadeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.