AFAD ve Kandilli depremin büyüklüğünü 7,7 olarak revize etti!

AFAD merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi. 7,4 olarak duyurulan depremin büyüklüğü 7,7 şeklinde revize edildi. Kandilli Rasathanesi de Gaziantep'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 7.7 olarak revize etti.

Son dakika haberi: Saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KANDİLLİ: MERKEZ ÜSSÜ GAZİANTEP

Kandillli'nin verilerine göre ise deprem Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Sofalaca köyü merkezli ve 7.5 büyüklüğünde kaydedildi.

AFAD ve Kandilli depremin büyüklüğünü 7,7 olarak revize etti!

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ REVİZE EDİLDİ: 7.7

Gelen son dakika bilgisine göre Kandili Rasathanesi depremin büyüklüğünü revize etti. Kandilli Rasathanesi Şehitkamil ilçesine bağlı Sofalaca köyü merkezli depremin şiddetinin 7.7 olduğunu açıkladı.

AFAD DA DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÜNCELLEDİ

AFAD da merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi. 7,4 olarak duyurulan depremin büyüklüğü 7,7 şeklinde revize edildi.

 

 

AFAD ve Kandilli depremin büyüklüğünü 7,7 olarak revize etti! ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.