AFAD, depreme ilişkin bilançoyu güncelledi!

AFAD, Elazığ'da cuma akşamı meydana gelen 6.8'lik deprem sonucunda şu ana kadar 41 kişinin vefat ettiğini, 45 kişinin enkazlardan sağ kurtarıldığını ve hastanelere bin 607 kişinin başvurduğunu duyurdu. AFAD yaralılardan bin 516'sının taburcu edildiği bilgisini de paylaştı. İşte Elazığ depremine ilişkin son durum...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Elazığ'da meydana gelen ve günlerdir arama kurtarma çalışmaları süren 6.8'lik depremin ardından bölgedeki son duruma ilişkin bilançoya dair bir açıklama yayınladı.

41 VATANDAŞIMIZI KAYBETTİK, YARALILARIN BİN 516'SI TABURCU OLDU

Açıklamada şöyle denildi:

"AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile şimdiye kadar 45 kişi enkazdan sağ kurtarılmıştır. Depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş (Elazığ 36, Malatya 4), deprem sonrası hastanelere başvuran bin 607 vatandaşımızdan bin 516'sı taburcu edilmiştir."

Sürsürü'de enkaz altında kalan son vatandaşın da cansız bedene ulaşıldı ve hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi.

 

AFAD, depreme ilişkin bilançoyu güncelledi! ile ilgili etiketler Elazığ AFAD deprem Enkaz yaralı vefat etti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.