Advocaat'ın yeni görevi Salih Uçan

Göreve geldiği günden bu yana birçok oyuncunun performansını ikiye katlamayı başaran Advocaat, genç yıldızı da takıma kazandırmak için yoğun çaba harcıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeteneğini çok beğendiği Salih ile özel bir görüşme yapan Fenerbahçe’nin Hollandalı hocası beklentilerini bir kez daha anlattı. Genç oyuncuya fizikselaçıdan yetersiz olduğunu ve bu takımda oynayabilmesi için öncelikle bu açığını kapaması gerektiğini bildirdi, uzun vadeli planlarında kendisinin de bulunduğunu söyledi

Bu sezon birçok isimden bireysel olarak önemli katkılar alan Fenerbahçe’de sıra Salih Uçan’a geldi...

Teknik Direktör Dick Advocaat’ın daha ilk çalışmada yeteneğinden etkilendiği genç futbolcu, bu beklentinin devamını getirememişti. Yönetimin takımın lideri olmasını planladığı Salih için Hollandalı hoca olumsuz rapor vermiş, özellikle fizik açıdan yetersiz olduğuna vurgu yapmıştı. Ancak hiçbir zaman futbolcusundan vazgeçmemiş, kendisini geliştirmesi halinde takımın bir parçası olacağı mesajını sürekli vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Salih ile özel bir görüşme yapan Advocaat beklentilerini bir kez daha anlattı. Genç oyuncuya fiziksel açıdan yetersiz olduğunu ve bu takımda oynayabilmesi için öncelikle bu açığını kapaması gerektiğini bildirdi. Kadroya giremediği dönemlerde morali oldukça bozulan Salih Uçan, bu görüşmenin ardından adeta tekrar takımın bir parçası olmaya başladı. Genç futbolcuya özel bir program verildi. Bir türlü aşamadığı fiziksel eksiklik ve tempo sorununu gidermesi için çalışmalar hazırlandı. Uzun vadede hedef Salih’ten ligin ikinci yarısında faydalanmak olacak. Daha önce kadroya dahi almadığı genç futbolcuyu artık kafasındaki planlara dahil etmeye başlayan Advocaat, maçların son bölümünde Salih’e süre de veriyor.

Çıkış yapan çok

Geçen sezona göre bu sezon Van Persie, Souza, Alper, Volkan Şen ve sakatlanmadan önce Ozan Tufan hatta Stoch, Advocaat ile birlikte çıkış yakalayan isimler oldu. Şimdi hedef Salih Uçan’ı takımın bir parçası haline getirmek. Skorer.com sitesinde yer alan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir. Haberleri kaynak göstermeden kullanmayınız.

Advocaat'ın yeni görevi Salih Uçan ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.