Advocaat'ın sürpriz planı Salih Uçan!

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, sezonun ilk yarısında istediğini veremeyen Salih Uçan'ı, ligin ikinci bölümünde 11'e monte etmeyi planlıyor.

Adanaspor maçına sonradan dahil olan ve oyuna hareketlilik getiren Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan'ın performansını ilk kez beğenen Advocaat'ın, genç yıldız ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve böyle devam etmesini istediği öğrenildi.

Hollandalı hocanın Salih'e "Antalya kampında iyi çalıştın. Sana bu yüzden forma verdim. Eğer bu istikrarı sürdürürsen, daha fazla süre bulacağını bilmeni istiyorum" dediği belirtildi.

Advocaat'ın, takımdan bir ay uzak kalması beklenen Mehmet Topal'ın sakatlığında Souza ve Ozan'ın bulunduğu orta alana Salih'i monte etmeyi planladığı kaydedildi. Orta alan için diğer seçenek Alper Potuk.

Advocaat'ın sürpriz planı Salih Uçan! ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.