Advocaat: Ben yokken iyi çalışmamışsınız

Milli maçlar arasında Hollanda'ya gitme alışkanlığını sürdüren Dick Advocaat, dönüşte Fenerbahçeli futbolcuları haşladı.

Sezon başından beri olduğu gibi her milli arada ülkesinde uzun soluklu tatiller yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, nihayet yurda dönüş yaptı.

Bir haftalık aranın ardından dün takımın başında antrenmana çıkan Hollandalı çalıştırıcı, dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde esti gürledi.

'BEN YOKKEN İYİ ÇALIŞMAMIŞSINIZ'

Milli takımlarına giden futbolcuların yer almadığı çalışmanın ardından genel bir konuşma yapan tecrübeli teknik adam, U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında takımın gösterdiği performanstan hiç memnun kalmadığının altını çizdi.

Sahada önce yardımcılarıyla kısa süreli görüşen Advocaat daha sonra öğrencilerine şu sözlerle seslendi: "Benim yokluğumda iyi çalışmadığınızı gözlemledim. Hafta sonunu izinli geçirmenizin verdiği rehavetten mi bilmem ancak benim olmadığım dönemde sizden eksiklerinizi gidermenizi beklerdim."

'SEZON BİTTİ DİYE DÜŞÜNMEYİN'

"Ancak işler hiç de umduğum gibi gitmemiş burada anlaşılan. Şampiyonluk yarışından uzaklaştık ama kimse ‘Nasıl olsa bizim için sezon bitti’ diye düşünmesin. Avrupa Kupaları’na katılma sorumluluğumuz var. Ayrıca Türkiye Kupası’nı da mutlaka kazanmalıyız. Ancak bu gidişle önümüzdeki zorlu maç temposunda zorlanırız."

Advocaat: Ben yokken iyi çalışmamışsınız ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.